RIETMEENT FISH & SNACK

RIETMEENT FISH & SNACK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 171 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rietmeent Fish & Snack. Meer weten? Ontdek meer

25 mrt 2022 om 23:01 Het eten was heerlijk.
24 mrt 2022 om 19:32 Enige plek waar ik eten bestel. Super lekker!! Vis, cassave & saus smaken allemaal goed.
20 mrt 2022 om 21:32 Heerlijk eten en snel bezorgd. De vis is perfect bereid en de sambal ketjap past er goed bij.
19 mrt 2022 om 18:50 Beste gebakken vis van Almere. En de casave friet was heerlijk, begrijp niet dat mensen nog ergens anders vis bestellen. Service is top en levering is top aanrader voor iedereen die van vis houdt
10 mrt 2022 om 18:34 Heerlijke tilapia ontvangen. Zeer vriendelijke en behulpzame werknemers. Zeker een aanrader!!
4 mrt 2022 om 19:46 Lekker gegeten, voor herhaling vatbaar.
4 mrt 2022 om 19:00 het is een lange tijd dat ik zo een lekkere vis heb gegeten het doet me denken aan vroeger ik zal zeker vaker bestellen
28 feb 2022 om 8:42 De service van het restaurant is verschrikkelijk. Mijn eten was super laat en toen ik belde om te vragen, was een van de antwoorden dat zijn collega stom was om mij de tijd te vertellen dat het eten bezorgd moest worden. Wat is dat voor een excuus?
4 feb 2022 om 20:41 nee hoor het was het wachten waard.
4 feb 2022 om 19:08 Duurde lang maar het eten was super lekker
31 jan 2022 om 16:21 stond behoorlijk verbaasd dat het bij elkaar 1,5 uur geduurd heeft voordat het eten kwam besteld om 18.15 geleverd 19.45 jullie zitten hier 10 minuten vandaan??? maar het eten zelf was het wachten waard kom beslist terug.
31 jan 2022 om 14:18 Bij het leveren van de bestelling waren er 2 lekkerbekjes missend, hierover contact gehad waarbij de eigenaar aangaf ze wel in de tas te hebben gedaan en dat hij contact op ging nemen met de chauffeur. Vervolgens niks meer gehoord. Eten was ook niks.